Fatih Camii İmamına müdahaleyi Prof. Dr. Ramazan ÖZDEMİR yaptı

İstanbul'da bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Fatih Camisi İmamı Galip Usta'ya tıbbi müdahaleyi Malatya kamuoyunun yakından tanıdığı Malatya-Pütürgeli Prof. Dr. Ramazan Özdemir yaptı.

İstanbul’da Fatih Camii içerisinde slogan atan Ömer Salgın isimli şüpheli, kendisini uyaran  cami imamı Galip Usta ve o sırada camide bulunan Bilal Erdem'i bıçakla yaralamıştı.

Saldırı sonrasında Bezmiâlem Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Galip Usta’nın ameliyatına Tıp Fakültesi Dekanı ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir’inde bulunduğu ekip girdi.

 Yoğun bakımda tutulan Galip Usta, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan tarafından ziyaret edildi.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefon görüşmesi yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan, "Hocam geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin, beterinden korusun." dedi.

Fatih Camii imamı Galip Usta'yı tedavi eden Prof. Dr. Ramazan Özdemir de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a telefondan imam hakkındaki son durumu şu şekilde anlattı; "Şu anda sağlık durumu iyi. Her hangi bir sıkıntı yok. Muhtemelen bugün veya yarın normal bir servise alacağız. Herhangi bir hayati tehlikesi yok. Genel durumu gayet iyi" dedi.

Prof. Dr. Ramazan Özdemir, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Turgut Özal tıp Merkezi'nde uzun süre görev yaptıktan sonra İstanbul Bezmiâlem Üniversitesi Tıp Fakültesine geçmişti. 

 

Kaynak: malatyayenises

Bakmadan Geçme