Battalgazi Belediyesi, Hayır Çarşısı'nı Hizmete Açıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan 'Hayır Çarşısı' ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Hayır Çarşısı'nın hizmete sunulması ile birlikte önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacak.Battalgazi Belediyesi tarafından...

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan “Hayır Çarşısı” ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Hayır Çarşısı’nın hizmete sunulması ile birlikte önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacak.
Battalgazi Belediyesi tarafından yakın bir zamanda hizmete sunulacak olan Hayır Çarşısı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Büyük oranda eksiklikleri tamamlanan Hayır Çarşısı’nın, kısa bir süre sonra hizmete sunulacağı belirtildi. Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanacağı belirtildi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın bir an önce hizmete sunulması için çalışmaların hızlandırıldığı Hayır Çarşısı ile ilgili bilgiler veren Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Önler, Başkan Gürkan’ın Hayır Çarşısı’nın bir an önce hizmete sunulmasını istediğini belirterek, çalışmaların bu kapsamda tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Önler, “Hayır Çarşımızın Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın gelen vatandaşlarımızı incitmeden, duygusal hassasiyetlerine zarar verilmeden vatandaşlarımızın çok güzel bir şekilde ağırlanıp, hizmetten faydalanması için böyle bir çalışmaya karar vermişlerdi. Bizler de bu çalışmanın uygulama noktasında son aşamaya geldik. Gelen vatandaşlarımız bankamatik sistemi gibi, puan sistemine göre kendilerine lazım olan gıda ve giyimden faydalanacaklardır. Hayır Çarşımızın diğer belediyelerin yaptığı faaliyetlerden en büyük farkı ise iş adamlarımızın Hayır Çarşısı’na verdiği malzeme karşısında vergiden düşmüş olmasıdır. Biz burada Battalgazi Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile çalışıyoruz. Yapılan yardımlarda zerre kadar şüphe olmasını istemiyoruz. Doğru yerde, doğru yere ulaşılması konusunda böyle bir çalışmaya Başkanımız karar vermişti. Bizler de artık son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Değerli iş adamlarımıza yapacakları yardımlar için teşekkür ediyoruz. Yardıma muhtaç vatandaşlarımız ise Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla bizlere ulaşmasını özellikle belirtmek istiyoruz. Bize gelen liste Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan gelecek ve bizler de gelen listelere göre vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme