Yeşilyurt Belediyespor Koltuğu Bırakmak İstemiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Yeşilyurt Belediyespor'da Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıkları başladı.Geçen hafta deplasmanda galip gelerek liderlik koltuğunun yeni sahibi olan Malatya ekibinde moraller yerinde....

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Yeşilyurt Belediyespor’da Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıkları başladı.
Geçen hafta deplasmanda galip gelerek liderlik koltuğunun yeni sahibi olan Malatya ekibinde moraller yerinde. Bu hafta kendi sahasında oynayacağı Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdüren Yeşilyurt Belediyespor’da hedef liderlik koltuğunu sağlama almak.
Yeşiltepe 3 Nolu sahada bir çalışma yapan mavi beyazlı takımın teknik patronu İsmail Tekin, “Şuanda lideriz. Puan farkı olmadan lideriz. Son maç deplasmanda verilen mücadele, kazanma arzusu ve rabbimizin nasip etmesiyle galip gelmemiz bizim için daha bir güven oldu” dedi.
“Ahenk ve uyumu düzenli olan bir takımız”
Geçen hafta bu ligin en güçlü takımıyla karşılaştıklarını belirten Tekin, “6 haftadır yoğun bir çalışma temposu içerisindeydik. Bu süreçte sıkıntı yaşadığımız haftalar da oldu. Fakat sonucunda ahenk ve uyumu düzenli olan bir takımız. Gerek idari yapısıyla, gerek teknik yapı, gerekse futbolcu karakteriyle düzenli bir takımız. Bu zamanı yakalayacağımızı tahmin ediyorduk. Ama futbolcuların göstereceği performansla ilgili sıkıntılar da vardı. Bu biraz zaman aldı. Müsabaka dönemi içerisinde bir süreç oldu. Tabi bazı maçlar kazanıldı, kaybedildi. Bu en son oynadığımız maç bugüne kadar oynadığımız maçlar arasında en zoruydu. Karşımıza çok güçlü bir takım çıktı. O maç geride kaldı. Biz hedefimize saatli bir şekilde kavuşacağız. Gerek yönetim, gerekse tesisler başta olmak üzere başarıyı yakalayabilmek için bütün imkanlar seferber ediliyor. Geriye ise sadece bizim çalışmamız kalıyor. Her hafta bize tecrübe kazandırıyor. Tabi ki bu hafta önemli bir maç oynayacağız. Çalışmalara başladık” diye konuştu.

Bakmadan Geçme