Sivas Belediye Başkanı Aydın'dan Darende'ye Ziyaret

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Darende'de ziyaret ve temaslarda bulundu.Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'in konuğu olarak ilçede temaslarda bulunan Aydın, Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret etti. Başkan Aydın daha sonra Hulusi...

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Darende’de ziyaret ve temaslarda bulundu.
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’in konuğu olarak ilçede temaslarda bulunan Aydın, Somuncu Baba Külliyesi’ni ziyaret etti. Başkan Aydın daha sonra Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamidettin Ateş’le makamında bir süre görüştü.
Sivas’ta çok sayıda Darendeli bulunduğunu belirten Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, işadamları ve büyük tüccarların şehrin ekonomisine yön vererek katma değer sağladıklarını ifade etti.
Eser, "Komşu ilimizin Şehrülemini ile yerel yönetimlerin hizmetleri ve belediyecilik çalışmaları üzerine görüşme ve istişarelerde bulunduk. Birbirimizden örnek alacağımız çalışmalar var. Sayın Başkan ve beraberindeki misafirlere ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Somuncu Baba Külliyesi ve çevresinin mükemmel güzelliklere sahip olduğunu belirten Aydın da, "Sivaslılar Darende’ye çok sıklıkla geliyor, buradaki manevi atmosfer başta olmak üzere tarihi değerler, doğal güzellikleri ziyaret ediyor. Yanı başımızda ülkemizin inanç turizmindeki önemli durak noktalarından birisinin bulunmasının memnuniyeti ve güzelliğini yaşıyoruz" diye konuştu.
Ziyarete AK Parti Sivas İl Yönetiminde görevli Darendeli işadamları Resul Kayacı ve Mehmet Özkaya da eşlik etti. Başkan Eser daha sonra konuk belediye başkanı ve beraberindekilere Darende’deki tarihi ve turistik mekanları gezdirdi.

Bakmadan Geçme