Şehir Mezarlığına 17 Dönümlük Park

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından, Şehir Mezarlığı alanı içerisinde yaklaşık 17 dönümlük bir park alanı oluşturuldu.Malatya...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından, Şehir Mezarlığı alanı içerisinde yaklaşık 17 dönümlük bir park alanı oluşturuldu.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mezarlığı içerisinde yaklaşık 17 dönümlük bir park alanı daha oluşturdu. Gasilhane yanında oluşturulan park alanının projelendirilmesi, yürüyüş yollarının düzenlenmesi, çimlendirilmesi ve ağaçlandırılması Mezarlıklar Şube Müdürlüğü personelleri tarafından yapıldı.
Mezarlıklar Şube Müdürlüğünün kendi imkanları ile gasilhane yanında oluşturulan park alanına yapraklı ve ibreli türde 300 ağaç ile yaklaşık 600 adet bodur ve çalı türü fidan dikimi yapıldı. Yeşillendirme ve fidan dikim çalışmalarının tamamlandığı parka, ayrıca 5 adet de kamelya yapılacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme