Ramazan, Dolu Dolu Etkinliklerle Geçiyor

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, 'Belediye başkanımızın talimatıyla Ramazan ayı dolu dolu etkinliklerle geçiyor' dedi.


Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, TRT GAP Diyarbakır Radyosu’nda Arzu Duraner’in hazırlayıp sunduğu “Günle Gelen” programında Ramazan ayı ile ilgili soruları cevapladı.
Boyraz; Esenlik olarak Belediye Başkanının talimatıyla Ramazan ayının vazgeçilmezi iftar çadırının organizesini yaptıklarını belirterek "Yeni Cami yanında açılan iftar çadırında Ramazan boyunca her gün bin 500 kişiye iftar yemeği veriyoruz. İftara bir saat kala Malatya İl Müftülüğü tarafından görevli hocalarımız Kur'an-ı Kerim okuyor ve sohbet programı gerçekleştiriyor. Ayrıca, iftar çadırı ön kısmında Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Mabesem tarafından musiki dinletisi gerçekleştiriliyor” dedi.
Manevi duyguların bu ayda çok fazla önem kazandığını belirten Boyraz; “Her yıl geleneksel olarak Süpermarket şubelerimizde müşterilerimize ikram ettiğimiz gül şerbeti ile ramazan ayının geleneklerini unutturmamaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Boyraz; belediyenin bir diğer şirketi olan Kültür A.Ş tarafından PTT önünde bulunan nur çeşmesinde şerbet ikramı yapıldığını belirterek şunları söyledi: "Ayrıca, belediye binası yanında Ramazan boyunca teravih namazından sonra başlayarak gece geç saatlere kadar şiir, tiyatro, ilahi, sohbet gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Kitap ve hediyelik eşya fuarı ile otomobil fuarı gece geç saatlere kadar ziyaret edilebiliyor. Kısacası, belediye başkanımızın talimatıyla Ramazan ayı dolu dolu etkinliklerle geçiyor”

Bakmadan Geçme