Öner'in Baba Acısı

Gazeteci-Yazar Murat Çelik ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öner Özer'in babası Fahri Özer vefat etti.İnternet Habercileri Derneği Malatya Şube Başkanı Murat Çelik yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Kısa süre...

Gazeteci-Yazar Murat Çelik ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öner Özer’in babası Fahri Özer vefat etti.
İnternet Habercileri Derneği Malatya Şube Başkanı Murat Çelik yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Kısa süre önce amansız hastalığa yakalanan Çelik, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi görüyordu. Bu sabah hayatını kaybeden Çelik’in cenazesi Cuma Namazı sonrası Malatya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Bu arada AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öner Özer’in de babası Fahri Özer vefat etti. Özer’in de cenazesi Cuma Namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile birlikte şehir mezarlığında toprağa verildi.
İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından kıldırılan cenaze namazlarına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcisi, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme