Naci Şavata'ya Ziyaret

Malatya Saha Komiserleri Derneği, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'yı ziyaret etti.

Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menevşe ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette; Menevşe, olağan genel kurulu divan tutanağını İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'ya teslim etti.
Ziyarette konuşan Recep Menevşe, "İl Genel Meclisi Başkanımız Naci Şavata, bizim değerli bir büyüğümüzdür. Olağan genel kurulumuzda da divan başkanlığımızı yaparak bizleri onurlandırdı. Kendisi her zaman yanımızda oldu. Sporun içinden gelen, sporu bilen, sporu seven ve en iyisini oynayan Naci Bey'e bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: "Recep kardeşime çok teşekkür ediyorum. Lütfettiler ve yapacakları kongreye bizi de davet ettiler. Biz çağırılmadığımız yere gitmiyoruz. Bizi çağırdılar, gittik ve sıcak bir ilgiyle karşılaştık. Arkadaşlarımız arasındaki diyalog Malatya'nın hasret kaldığı bir durumdu. Ben her zaman amatör ruhla yapılan sporda, bu diyalogun olduğunu görmüş ve yaşamış bir insan olarak, kendilerini tebrik ediyorum.
Saha Komiserleri Derneğimize de görevlerinde başarılar diliyorum. Allah daha nice hizmetler nasip etsin. Siz futbolun, sporun arkasında bulunan isimsiz kahramanlarsınız. Sizlerin kış demeden, yaz demeden çamur demeden, toz demeden gösterdiğiniz gayret, gerçekten takdire şayandır."

Bakmadan Geçme