• Haberler
  • Siyaset
  • MHP Battalgazi kadın kolları başkanlığına Esengül Özzapçı getirildi

MHP Battalgazi kadın kolları başkanlığına Esengül Özzapçı getirildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi ilçe kadın kolları Başkanlığı'na Esengül Özzapçı getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi ilçe kadın kolları Başkanlığı’na Esengül Özzapçı getirildi.

Özzapçı “ davamız kutlu ve dualı bir davadır. Davasızlara ders niteliğinde, bir ölür bin dirilir düsturuyla mütemadi eden ve sonsuzluğa eren bir maneviyata haiz bir davadır.” dedi.

MHP Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Esengül Özzapçı şu açıklamayı yaptı;

Başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli Beyefendinin genel talimat ve tensipleriyle sonrasında MHP Malatya İl Başkanımız Gökhan Gök Beyefendinin ve MHP Battalgazi İlçe Başkanımız İlhan İlhan Beyefendinin talimat ve tensipleriyle MHP Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayız.

Tarafımıza tevdi edilen görevin, sorumluluğun bilinci ve farkındalığıyla Genel Başkanımızın emrinde ve izinde görevimizi layığıyla yerine getirebilmek duası ile temenni etmekteyiz.

Davamız kutlu ve dualı bir davadır. Davasızlara ders niteliğinde, bir ölür bin dirilir düsturuyla mütemadi eden ve sonsuzluğa eren bir maneviyata haiz bir davadır.

Böylesine kutlu bir davada elbette kadının yerinin tespiti Töremizce vazgeçilmezdir. Kadim Milletimiz evveliyatından bu yana kadınını baş tacı etmiş, Vatanına atfettiği kutsiyetin aynını kadınına atfetmiştir. Türk Kadını köklü geçmişimizde gücü, dirayeti, birlik bütünlüğü sağlayan en kuvvetli harç olmayı sembol ve ifade etmiştir.

Tomris Hatun'dan, Altuncan Hatun'a; Raziye Begüm Sultan'dan, Mama Hatun'a daha birçok kahraman tarihe Türk Kadınının mührü ile damgasını vurmuştur. Atalarımızın düsturu ile Genel Başkanımızın emrinde Türk Kadınının sesini tarihe not düşmek heves ve inancındayız.

Gökte hilal belirdiğinde Dünya üstünde yaşaran her göze, hızlanan her kalbe ve üç hilal ile ikbal hayal eden her kişiye karşı sorumluluğumuzun bulunduğu bilincindeyiz.

Allah bizi başta Yüce Türk Milletine, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'ye ve tüm Ülkücü Camiaya mahçup etmesin.

Ayrıca bizi bu göreve layık gören MHP Malatya İl Başkanımız Gökhan Gök ve MHP Battalgazi İlçe Başkanımız İlhan İlhan Beyefendilere teşekkürü borç bilir, saygılarımızı sunarız dedi.

Bakmadan Geçme