MASKİ'den Doğanyol'a 81 Km Hat

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğanyol'a 81 bin metre içme suyu ve kanalizasyon hattı...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğanyol’a 81 bin metre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması yapılıyor.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ’nin sorumluluk alanında olan tüm bölgelerde çalışmaların devam ettiğini belirtti. Özdemir, “Doğanyol ilçesi ve mahallerinde çalışmalarımız devam ediyor. İşletmeler Dairesi Başkanlığımız maliyeti 811 bin TL olan 16 bin 500 metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. Doğanyol merkezde ise maliyeti 3 milyon 714 TL olan 43 bin metre içme suyu hattı ile 12 bin metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Merkezde çalışmaların yüzde 80’lik kısmını tamamlamış durumdayız. Bu yapılan çalışmaların yanı sıra Gökçe Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon hattı projelerini tamamladık. İhale aşamasının ardından Gökçe için 6 bin 700 metre içme suyu hattı, 3 bin metre de kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştireceğiz. Doğanyol ilçesine yaptığımız ve yapacağımız yatırımların maliyeti 5 milyon 666 bin TL’dir. Toplam da 81 bin metre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması yapılacak. İl sınırlarımız içinde bulunan tüm bölgelerimizin sağlam bir alt yapıya kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme