Malatya'da Çöp Konteynerinde Patlama

Malatya'da, kent merkezinde bir çöp konteynerinde patlama yaşandı. Patlama sırasında bir kişi kolundan hafif yaralanırken, polis patlamanın nedenini araştırıyor.İnönü Caddesi üzerinde bir temizlik görevlisi tarafından kullanılan tekerlekli...

Malatya’da, kent merkezinde bir çöp konteynerinde patlama yaşandı. Patlama sırasında bir kişi kolundan hafif yaralanırken, polis patlamanın nedenini araştırıyor.
İnönü Caddesi üzerinde bir temizlik görevlisi tarafından kullanılan tekerlekli çöp konteyneri, henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamanın etkisiyle konteyner parçalara ayrılırken kaldırımda bulunan bir vatandaş kolundan hafif yaralandı. Patlamayla birlikte kısa süreli panik yaşanırken olayda başka yaralanan olmadı. İsmi öğrenilemeyen hafif yaralı vatandaş ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olay yerini güvenlik çemberine aldı. Patlama sonrası çöp konteyneri içerisinde bulunan kağıt atıklar yanarken, polis, temizlik görevlisi Halil Temel’in ifadesine başvurdu. Temizlik görevlisinin, hangi bölgedeki çöpleri topladığı bilgisini alan polis ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
Patlayan konteynerde uzman ekiplerin yaptığı incelemenin ardından yol yeniden yaya trafiğine açıldı. Bu arada patlamaya neden olan cismin karpit olabileceği ihtimali üzerinde duran polis ekipleri patlamayla ilgili soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme