'Malatya' Ya Hizmetim Asaleten Devam Edecektir'

İşadami Erdoğan'dan Adaylık Açıklaması

Siyasi partilerin aday listelerini açıklamasına kısa bir süre kala Malatya’da siyasete gireceği konuşulan işadamı Reşat Erdoğan’dan açıklama geldi. Erdoğan, “Hemşerilerime hizmet etmek için milletvekili sıfatının üzerimde olmasının gerekli olduğunu düşünmüyorum” dedi.
Erdoğan tarafından yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Bilindiği üzere bugün siyasi partilerin milletvekili aday listelerini belirlemek için kendilerine tanınan sürenin son günü. Bu süreç içerisinde milletvekili adaylığım yönünde tavsiye dilek ve telkinler emin olun ki şahsımı ziyadesiyle onurlandırmıştır.
Biz bu hizmet yoluna çıkarken makam-mevki sevdasıyla değil, memleket sevdasını ve Allah’ın rızasını kazanmayı hedeflemiştik. Gücümüzün yettiğince, imkanlarımız dahilinde bu yönde gayret sarf ettik. Bu süre zarfında beni en çok mutlu eden konu hemşerilerimin beni bağırlarına basması oldu. Yaptıklarımın karşılığını hemşerilerimin gönlüne girerek almış oldum. İnsanların gönlüne girebilmiş olmam en büyük mükafatımdır ve bu benim için en önemli makamdır.
Bu vesileyle 25 Mart 2015 tarihinde Türkiye’m TV’ de konuk olduğum programda hakkımdaki siyasi söylemlere gerekli cevapları verdiğimi hatırlatarak tekraren ifade etmek isterim ki, 7 Haziran 2015 milletvekili genel seçimlerinde aday olmayacağım. Hemşerilerime hizmet etmek için milletvekili sıfatının üzerimde olmasının gerekli olduğunu düşünmüyorum. Her zamanki gibi Reşat Erdoğan olarak hizmetlerimi devam ettireceğimi ve siz değerli hemşerilerimin teveccühüne ve Allah’ın rızasına talip olduğumu beyan etmek isterim.
Bu süreçte beni yalnız bırakmayan siz değerli hemşerilerime, dava arkadaşlarıma ve çalışmalarımızda emeği geçen dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ve üzerine basa basa tekrar etmek istiyorum ‘’Malatya’ya hizmetim asaleten devam edecektir’’

Bakmadan Geçme