• Haberler
  • Eğitim
  • Malatya bu konsepte hayran kalacak! 31 Ağustos da açılıyor

Malatya bu konsepte hayran kalacak! 31 Ağustos da açılıyor

Malatya'da yaptığı çalışmalarla birçok farklılığa imza atan Deniz Kitabevi, XL kitap-kafe konseptiyle yeni yerinde yediden yetmişe en iyi şekilde hizmet verecek.

Deniz Kitabevleri, yeni konseptiyle fark yaratmaya hazırlanıyor. Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı’nda 4 bin metrekarelik bir alanda hizmet veremeye hazırlanan Deniz Kitabevi, XL kitap-kafe konseptiyle 31 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’da açılışını gerçekleştirecek. Otopark alanı dahil olmak üzere birçok şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü kitap kafede aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabileceksiniz.

Malatya bu konsepte hayran kalacak! 31 Ağustos da açılıyor

Deniz Kitabevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir, 6 Şubat depremlerinde Malatya’nın büyük bir yara aldığını ifade ederek,“Depremler nedeniyle hem nitelikli göç verilirken hem de ticari anlamda büyük kayıplar yaşandı. Yatırım yapılmaması konusunda birçok ifade varken doğu, büyüdüğümüz ve yaşadığımız şehre ahde vefa olarak yatırım yapmamız gerektiğini düşündük. Bu kapsamda da dördüncü şubemizi Yüzakı Caddesi’nde açıyoruz”

dedi.

 

Malatya bu konsepte hayran kalacak! 31 Ağustos da açılıyor

Türkiye’de rol model olabilecek özel bir alanı Malatya’ya kazandırdıklarını dile getiren Özdemir, şunları söyledi:“ Dört bin metrekare alan üzerinde kırtasiye, hediye ve oyuncak grubunun yanı sıra geniş bir yelpazede hikâye, roman ve sınav hazırlık gruplarından oluşan özel bir konsept oluşturduk. Genel mahiyette de çocuklarımızın, öğrencilerimizin ders çalışabilecekleri sessiz ders çalışma alanlarını bu konsepte dahil ettik. Yine özel toplantı salonlarımızla beraber öğretmenlerimiz ve şirketlerimizin kullanabilecekleri özel alanlar oluşturduk. Kitap olunca kahve olmazsa olmaz diye düşünerek kafeteryayı içine ekledik. Yeni alanımız kitap-kafe konseptinde olacak. Kahve Diyarı’nın isim hakkı alınarak, Deniz Kitabevleri çatısı altına eklendi.”

Malatya bu konsepte hayran kalacak! 31 Ağustos da açılıyor

Deniz Kitabevi, XL kitap-kafe konseptiyle oluşturulan yeni şubenin 31 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’da açılacağını kaydeden Özdemir,

“Beş aydır yoğun bir emek var. Malatyalıların ve dostlarımızın katılımlarıyla birlikte yeni şubemizi açacağız”

dedi.

Malatya bu konsepte hayran kalacak! 31 Ağustos da açılıyor

Yediden yetmişe herkesin yeni konseptte kendisinden bir şeyler bulabileceğini kaydeden Özdemir,“Anaokulu düzeyinden üniversiteye hatta yetişkinlere herkes kendisinden bir şeyler bulacak. Anaokulu öğrencilerinin dünyasına hitap eden bir alan oluşturuldu. Anaokulu öğrencileri için sanatsal faaliyetler yapılabilecek bir atölyemiz var. Minder sohbetleri ve yazar söyleşileri olacak. Yıl bazına yayılacak birçok yazarı ağırlayacağız. Okuyucularımız geldiklerinde yazarlarla karşılaşacak. Üniversite ya da sınava hazırlanan öğrenciler ise sessiz ders çalışma alanlarından faydalanabilecek. Çocuklar burada sessiz bir mekânda ders çalışabilecekler. Kendilerine ait bir masaları olacak ve internetten ücretsiz faydalanacaklar” diye konuştu.

Malatya bu konsepte hayran kalacak! 31 Ağustos da açılıyor

Kaynak: malatyasoz.com

 

Bakmadan Geçme