Kurumlar Da Kendilerini Yenilemelidir

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi yöneticileri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Yılmaz'a, 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.


Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, "Müdür bey'in yeni görevlerinde başarılar dilemek, karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak için geldik buradayız. İşadamları derneği olarak, işadamlarının dünya standartlarında, nasıl ki , inivasyon, Arge çalışması yaparak ileri noktalara getirmeye çalışıyorsak, bu kurumların da kendilerini yenilemeleri gerektiği kanaatindeyiz. Geçmişte dağınık bir durum vardı. SSK ve Bağ-Kur olarak çalışılıyordu. Sonradan birleştirilip SGK oldu. Şimdi daha iyi
hizmet verildiği kanaatindeyiz" dedi.
SGK İl Müdürü Mustafa Yılmaz ise, "SGK adı altında tek çatı altında birleşmesiyle, hem sağlık hem de sigorta ayağımız var. Çalıştığımız insanlardan biri de iş adamlarıdır. Kamu kurumları içinde teknolojiyi en iyi safhada kullanan kurumların başında SGK gelmektedir. Karşılıklı diyaloğ ve istişare çerçevesinde, kurumsal olarak elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız. Sivil toplum örgütleri bizleri daha ileri noktalara taşmlak için faydalı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme