Kongre Tarihi Belli Oldu

'Kazanan Türkiye olacak' sloganı ile kongrelerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Yurt genelinde il kongrelerine başladı.

"İstiklal için birlik,istikbal için dirlik"
"Kazanan Türkiye olacak" sloganı ile kongrelerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Yurt genelinde il kongrelerine başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı ilçe kongrelerini geçtiğimiz günlerde tamamladı.MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin Talimatları Doğrultusun’da Samsun’un İlkadım ilçesi ile başlayan MHP kongreleri Malatya İlimizde’de ilçe teşkilatlarının Kongreleri tamamlandı.
İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresi için de tarih belli oldu.
MHP Malatya İl Teşkilatının Kongresi 19 Eylül Cumartesi günü saat 09:30 da Ömer Halisdemir Konferans salonunda Yoğun Korona Önlemleri altında Yalnızca Delegelerin Katılımı ile gerçekleşecek.

HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLECEK.
MHP Malatya İl Kongresin'de
KOVİD-19 salgını nedeniyle fiziki mesafe hijyen önlemlerinin alınacağı ve dikkat edileceği belirtildi. 

Gerçekleşecek olan MHP Malatya il Kongresinde 13 ilçe başkanının önerisi ve MHP Genel Merkezinin takdirleri ile Mevcut  Başkan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın Tek Aday Olarak seçime katılacağı belirtildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları ile Türkiye genelinde başlayan il kongrelerinde kongresi ilk olarak yapılan iller arasında Malatya 'da bulunuyor.
Yapılacak olan İl Kongresine MHP Genel Merkezi Divan Üyelerinden de katılımın olacağı belirtildi.

MHP Malatya İl Teşkilatının Kongresi 
Tarih:19 Eylül Cumartesi
Saat : 09.30
Yer:Ömer Halisdemir Konferans salonu

Bakmadan Geçme