İnönü Üniversitesispor'da Belirsizlik Hakim

Bölgesel Amatör Futbol Ligi(BAL) takımlarından İnönü Üniversitesispor'da yeni sezon öncesinde belirsizlik hakim.Geçen sezon sürpriz bir performans sergileyerek ligi 6. Sırada tamamlayan Malatya ekibinde yeni sezon öncesi teknik heyet, transfer...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi(BAL) takımlarından İnönü Üniversitesispor’da yeni sezon öncesinde belirsizlik hakim.

Geçen sezon sürpriz bir performans sergileyerek ligi 6. Sırada tamamlayan Malatya ekibinde yeni sezon öncesi teknik heyet, transfer ve mali konularda çalışmalara henüz başlanılmadı.

İnönü Üniversitesi rektörlüğü tarafından yeni sezonda her konuda destekleneceği açıklanmasına rağmen henüz harekete geçilmemesi kafaları karıştırırken, alınan bilgiye göre ise yönetimin önümüzdeki hafta toplanacağı belirtildi.

Sarı siyahlı kulüpte teknik heyet ve futbolcu transferi konularının bir an önce netliğe kavuşturulması gerekirken, mali planlamanın da acilen yapılması büyük taşıyor.

İnönü Üniversitesispor Kulübü Başkanı Doç. Dr Emin Kafkas, yaptığı açıklamada yeni sezon öncesi ilk toplantılarını önümüzdeki hafta yapacaklarını ifade etti.

“Toplantıda kulüple ilgili önem arz eden konuları netliğe kavuşturacağız” Kafkas, “İnönü Üniversitesispor olarak yeni sezonla ilgili planlamalarımızı henüz yapmadık. İlk toplantımızı önümüzdeki hafta yapmayı planlıyoruz. Bu toplantıda kulüple ilgili önem arz eden konuları netliğe kavuşturacağız. İnşallah yeni sezonda İnönü Üniversitesi olarak daha güçlü bir kulüp olarak Malatyalıların karşısında olmayı temenni ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme