İki Kurum Arasında Protokol İmzalandı

Tüik Malatya Bölge Müdürlüğü İle Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Malatya İl Müdürlüğü Arasında, 'tarım İstatistikleri İşbirliği' Protokolü İmzalandi.

TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Malatya İl Müdürlüğü arasında ‘Tarım İstatistikleri İşbirliği’ protokolü imzalandı
Protokol kapsamında, kurumların ürettiği tarım istatistiklerinde Malatya’ya ilişkin verilerin tutarlılığını sağlamak üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Malatya İl Müdürlüğü ve TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü personeli arasından belirlenen, istatistik üretim süreci hakkında bilgi sahibi teknik personelin yer aldığı bir çalışma grubu kuruldu.
TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü, protokol kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Malatya il Müdürlüğü personeline Resmi İstatistik Programı ve İstatistik Okuryazarlığının Geliştirilmesine yönelik seminerler ve eğitim verecek. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Malatya İl Müdürlüğü ise yaptığı iş ve işlemlerle ilgili tanıtıcı bilgilendirme sunumu gerçekleştirecek.

Bakmadan Geçme