Gürkan, Belediye-İş Sendikasını Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde AK Parti'den Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olan Selahattin Gürkan, Belediye-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Osman Nuri Solmazgül'ü ziyaret etti.


  Yerel seçim dolayısıyla çalışmalarını hızlandıran Gürkan, Belediye-İş Sendikası’nı ziyaret ederek, Belediye-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Osman Nuri Solmazgül ile bir süre görüştü.
Ziyarette konuşan Gürkan, “Mevcut belediye başkanlığı görevini sürdürürken, Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı da olduk. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizleri de ziyaret etmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Kent yönetim anlayışımızda ortak akıl ve istişare var. Bunu da görevde bulunduğumuz süreç içerisinde her zaman uyguladık” dedi.
Belediye-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Osman Nuri Solmazgül ise Gürkan’a başarılar dileyerek, “Battalgazi’yi belde konumunda aldınız ama gerek Türkiye’de gerekse de dünyada ilçeyi tanıttınız. Biz hizmet veren kim olursa olsun ona her zaman saygı duymuşuzdur. Saygı duymaya da devam edeceğiz. Biz sizlerle birlikteyiz. Başkanımızın bu memlekete en iyi hizmeti yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme