Futbol Şöleni İçin Rekor Katılım Bekleniyor

Futbol Şöleni İçin Rekor Katılım Bekleniyor

Spor Genel Müdürlüğü, TFF ve Nike tarafından bu sene Malatya’da 7.si organize edilecek Nike Halı Saha Ligi için başvurular başladı. Bu sezon birçok yeniliğin olacak ligin koordinatörlüğünü yine Beden Eğitimi öğretmeni Yalçın Aydın yapacak.
Spor Genel Müdürlüğü, Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu yıl 7.’si organize edilen Nike Halı Saha Ligi başlıyor. 16 Mart’tan itibaren başlayan kayıtlar 10 Nisan 2015’ e kadar devam edecek.
Nıke Halı Saha ligine kayıt yapan gençler 20 Nisan’ da ilk maçlarına çıkacak. Geçtiğimiz yıl Malatya İstanbul’dan sonra en fazla katılımın olduğu il olmuş, başarılı organizasyon için de Malatya şampiyonları doğrudan İstanbul’a davet edilmişti.
Kayıtlar ve müsabakalar için herhangi bir ücret talep edilmezken, ayrıntılı bilgiler ve kayıtlar www.nikehalisahaligi.com adresinden yapılabilecek. Nike Halı Saha Ligi’nde Liseler (15-19 yaş) kategorisinde müsabakalara katılacak. Lise kategorisinde 1996 ve 2000 doğumlu sporcular yer alabilecek.
Bu yıl ilk kez 18-35 yaş arası sporcular için de lig kurulabilecek. Organizasyonunun Malatya Koordinatörlüğünü ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nde Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Yalçın Aydın gerçekleştirecek.

Bakmadan Geçme