Ezeli Rakipler Şehitler İçin TEK Yürek

PTT 1. Lig'in iki ezeli takımı Yeni Malatyaspor ile Elazığspor şehitler için tek ses oldu. 2 hafta sonra, ligin 6. haftasında ligde karşı karşıya gelecek olan Doğu'nun iki önemli kulübü, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla...

PTT 1. Lig’in iki ezeli takımı Yeni Malatyaspor ile Elazığspor şehitler için tek ses oldu. 2 hafta sonra, ligin 6. haftasında ligde karşı karşıya gelecek olan Doğu’nun iki önemli kulübü, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla birlik beraberlik tablosu örneği sergilediler.
Yeni Malatyaspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından atılan, “Şimdi daha yüksek bir sesle; şehitler ölmez vatan bölünmez” paylaşımına Elazığspor Kulübü de destek vererek, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” paylaşımıyla ile yanıt verdi. Bu paylaşımlar kısa sürede iki takımın taraftarını sosyal medyadan kenetledi ve ortaya örnek bir birlik beraberlik tablosu çıktı.
SOYSAL: “BU TÜR DURUMLARDA EBEDİ KARDEŞİZ”
Konuyla ilgili konuşan Yeni Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, Malatya ve Elazığ’ın vatanını seven insanların yaşadığı iki önemli kent olduğunu söyleyerek, herkesin bu süreçte omuza omuza vermesi gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin en fazla birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde, Elazığlısının da Malatyalısının da tek yürek olması gerektiğini belirten Soysal, “Biz ülke olarak zor zamanlarda her zaman sımsıkı, tek yumruk olmasını başarmışızdır. Sosyal medya üzerinden başlayıp, önemli bir tabloyu ortaya çıkaran Malatya-Elazığ kenetlenmesi,
herkese örnek olmalıdır. Biz belki sahada ezeli rakibiz ama bu tür durumlarda ebedi kardeşiz. Allah ülkemizi korusun. Bu vesileyle hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme