Eski Belediye Başkanı Hayır Çarşısı'nı Gezdi

Yeşilyurt Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Kavuk, Battalgazi Belediyesi'ne bağlı bulunan Hayır Çarşısı'nı gezdi.Yeşilyurt Belediye eski Başkanı Mehmet Kavuk, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Battalgazi ilçesindeki...

Yeşilyurt Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Kavuk, Battalgazi Belediyesi’ne bağlı bulunan Hayır Çarşısı’nı gezdi.
Yeşilyurt Belediye eski Başkanı Mehmet Kavuk, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Battalgazi ilçesindeki Hayır Çarşısı’nı gezdi. Belediyeye bağlı bulunan çarşıyı gezerek, hizmeti yerinde inceledi. İhtiyaç sahibi aileler için önemli bir ihtiyacı karşılayan Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Mehmet Kavuk, çarşının Malatya için güzel bir örnek olduğunu belirtti. Kavuk, “Böyle bir çalışmanın olması oldukça güzel ve anlamlı. Malatya’mız için güzel bir örnek. Evvela buna sebep olanlara teşekkür etmek lazım. Ne mutlu bize Malatya’da böyle güzel bir konsept oluştu. Bu çalışmayla yenilik ve beraberinde güzellik oluşmuş. Hayırseverlerin yardımlarıyla yiyecek ve giyecek reyonları da yapılmış. Çok güzel bir çalışma olmuş. Zamanla bu çalışmalar daha büyük mekanlara taşınabilir. Bizlere düşen ise herhangi bir uygulamada elimizden geleni yapmaktır, maddi manevi yanındayız. Malatya’mızda böyle bir çalışmanın olması bizleri oldukça mutlu etti” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, Mehmet Kavuk’a teşekkür etti. Başkan Gürkan, Hayır Çarşısı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanacağını kaydetti.

Bakmadan Geçme