Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Toplantısı

Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi (ETCEP) kapsamında bir toplantı yapıldı. Projeden sorumlu İl Koordinasyon Kurulu Üyeleri bir araya gelerek, proje hakkında görüş alışverişinde bulundu.Malatya İl...

Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi (ETCEP) kapsamında bir toplantı yapıldı. Projeden sorumlu İl Koordinasyon Kurulu Üyeleri bir araya gelerek, proje hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya katılan Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi (ETCEP) Bölge Koordinatörü, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi ve Saha Araştırmaları Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Savaş, toplantının amacı hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.
“PROJEYİ DETAYLI BİR ŞEKİLDE ANLATACAĞIZ”
Yaklaşık bir ay önce Malatya’ya geldiğini ve İl Koordinasyon Kurulu Üyeleriyle tanıştığını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Gökhan Savaş, “Bu toplantıda ETCEP’i detaylı bir şekilde anlatacağız. Bu proje Milli Eğitim Bakanlığının bir projesidir. Sosyal paylaşım sitelerinde de adreslerimiz var ve bu sayfaları aktif bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bir ay önce proje kapsamında ilk tur ziyaretlerimi yapmıştım. Buna ek olsun diye İl Koordinasyon Kurulu Üyeleriyle bir araya gelmek istedik. Projede sorumluluklarımız nelerdir, komisyon neden kuruldu ve neye ihtiyacı var? Bunları konuşmak için bugün bir aradayız” ifadelerine yer verdi.
Gökhan Savaş’ın konuşmasından sonra, toplantıya katılan kurul üyeleri, kurum bazında toplumsal cinsiyetle ilgili neler yaptıklarını anlattılar.

Bakmadan Geçme