CHP'de Bayramlaþma Töreni Düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Ýl Teþkilatý tarafýndan Ramazan Bayramý dolayýsýyla bayramlaþma töreni düzenlendi.


Partide düzenlenen bayramlaþma törenine CHP Malatya Milletvekili Veli Aðbaba, CHP Malatya Ýl Baþkaný Enver Kiraz, Ýl Genel Meclisi Baþkaný Naci Þavata, il genel meclisi üyeleri, ilçe ve belde belediye baþkanlarý ile partililer katýldý.
Bayramlaþma töreninde konuþan Kiraz, Malatyalýlarýn ve Ýslam aleminin Ramazan Bayramý'ný tebrik ederek, “Geleneksel olarak her bayram düzenlediðimiz bayramlaþma töreninde sizlerle birlikte olmanýn mutluluðunu yaþýyoruz” dedi.
Kiraz, bayramýn birlik ve beraberliðin pekiþmesine vesile olmasýný temenni ederek, þunlarý kaydetti: “Ramazan ayýný geride býraktýk. Ramazan ayý, insanlarýn manevi duygularýnýn üst seviyeye çýktýðý bir aydýr. Tabi bu ayda önümüze bazý gerçekler de geldi. Yoksulluðun, açlýðýn, sefaletin hüküm sürdüðünü de çok açýk bir þekilde görüyoruz. Bu bayramýn, öncelikle yoksulluðun, açlýðýn ve sefaletin giderilmesi anlamýnda bir dönüm noktasý olmasýný diliyorum. Yine birliðimizin, beraberliðimizin, kardeþliðimizin ve barýþýn saðlanmasý konusunda bayramýn dönüm noktasý olmasýný temenni ediyorum.”
Milletvekili Aðbaba ise, “Hukukun, barýþýn, insan haklarýnýn egemen olduðu; insanlarýn, hele de siyasi parti liderlerinin hükümetler tarafýndan tehdit edilmediði, aba altýndan sopa gösterilmediðini, mahkemelerin insanlarýn kafasýnda demokrasinin kýlýcý gibi dönmediði günler diliyorum” diye konuþtu.

Bakmadan Geçme