Ayakta kalma, yarına kalma konferansı düzenlenecek

Malatya Küçükşeyler Anaokulu tarafından 'Ayakta Kalma, Yarına Kalma' konferansı düzenleniyor.

Malatya Küçükşeyler Anaokulu tarafından “Ayakta Kalma, Yarına Kalma” konferansı düzenleniyor.

Gönderilen bültende şu ifadelere yer verildi; konferans  Kurumumuz Küçük Şeyler Anaokulu kurucusu değerli hocamız Profesör Doktor Üstün Dökmen Bey'in katılımı ile düzenlenecektir. Konferans, 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 15.30’da Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

6 Şubat’ta yaşanan depremlerden ağır bir şekilde etkilenen Malatya’da yaşanan zorlukların birlik beraberlik içerisinde atlatılacağını ifade eden Küçükşeyler Anaokulu Kurucu Müdürü Seda Erdemir, “6 Şubat tarihinde 11 ilde yaşanan depremlerden dolayı ilimiz Malatya da ağır etkilenerek, zor aşamalardan geçti. Bizler yaşamış olduğumuz bugünlerin zorluklarını, sıkıntılarını, psikolojik olarak yaşananların bilincinde ve farkındayız. İnanıyoruz ki bu zor ve ağır geçen dönemleri hep birlikte el ele vererek, aşacağız. Birbirimize daha çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde umutlarımızı, sevinçlerimizi ve inancımızı kaybetmememiz gerekiyor. Küçükşeyler Anaokulu olarak sizlerin bu zor günlerde yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Sizlerle beraber ayağa kalkıp daha güçlü bir şekilde yol alacağımıza inanıyoruz. Kurumumuz Küçükşeyler Anaokulu olarak değerli hocamız ve psikoloğumuz Prof. Dr. Üstün Dökmen tarafından verilecek olan “Ayakta Kalma, Yarına Kalma” konferansı düzenledik. Siz değerli velilerimizi, çocuklarımızı ve tüm Malatyalı hemşehrilerimizin katılımlarını görmek bizleri onore edecektir” dedi.

Konferansa katılım sağlamak isteyenlerin ise 0532 741 39 90 nolu irtibat numarasından bilgi edinebilecekleri belirtildi.

Bakmadan Geçme