Tes-iş Sendikasından DSİ Eylemi

Nacar: 'ben Oldum Bitti Mantığı Burada Yürümeyecek'

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) üyeleri, Devlet Su İşleri 92. Bölge Müdürlüğü'nün yerine göz dikildiği iddiasında bulunarak eylem yaptı.
Sendika adına konuşan Halife Nacar, DSİ'nin barajların gözetleme kulesi, çiftçinin can damarı ve sulamanın beyni olduğunu belirterek çiftçinin ayakta kalması adına olmazsa olmazlardan biri olduğunu söyledi.
DSİ'nin kurulduğu günden bu yana aynı yerde hizmet verdiğini belirten Nacar, Battalgazi Belediyesi'nin bu alanı almak için çalışmalar yaptığını dile getirdi. Nacar, siyasi iktidarın gücünün kullanılarak ve çalışan personelin fikrinin alınmadan ben yaptım oldu mantığı ile çalışma yapıldığını söyleyerek yeni DSİ binası yapılmadan binalarına bir çivi dahi çaktırmayacaklarını söyledi. Milletvekili aday adaylarına da söyleyecek bir çift sözlerinini olduğunu ifade eden Nacar, 'Hükümetin aldığı kararlara saygı duyuyoruz ancak bizi mağdur etmeye kimseye hakkı yoktur. Sayın Milletvekilleri, Battalgazi Belediyesi yetkilileri gelin oturup çözüm bulalım' dedi.
Nacar, DSİ ailesini kimsenin görmezden gelmeye hakkının olmadığının altını çizdi.

Bakmadan Geçme