İki Günde 5 Kişi İntihara Teşebbüs Etti

Malatya'da iki günde, 5 kişinin intihara kalkıştığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre ilk olay, Fuzuli Caddesi'ndeki evinde derslerinin kötü olması nedeniyle ailesi ile tartışan M.F.F (16) isimli gencin intihara kalkıştığı ve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.
Bu arada, Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan E.Y.(19) adlı genç kadın, annesinin ölümü nedeniyle bunalıma girerek, intihara kalkıştı. Fazla miktarda hap yutan genç kadın eşi tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.
Paşaköşkü Mahallesi'nde de, E.T. (24) isimli bayanın fazla miktarda hap içerek intihara kalkıştığı, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi.
Diğer yandan, Beydağı Mahallesi'nde S.A (34), isimli kadın, özel sorunları yüzünden fazla miktarda hap içerek intihara kalkıştı ve daha sonra pişman olarak hastaneye gidip tedavi oldu.
Öte yandan, ilaç içerek intihara kalkışan S.P (26) isimli şahsın Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı, burada yapılan incelemelerde kanında esrar tespit edildiği, şahsın ifadesinde kesinlikle uyuşturucu kullanmadığını öne sürdüğü, polisin araştırma yaptığı kaydedildi.

Bakmadan Geçme