Bir Dokundu Bin Ah İşitti

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ün esnaf ziyaretinde, trafik sorunu dile getirildi.

Sobacılar Çarşısı civarındandaki esnafları, beraberinde il Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaşı ile birlikte ziyaret eden Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, esnafların nabzını tuttu. Esnaflar şehirdeki trafik sıkıntısının çözülmesini istediklerini dile getirdiler.
Aygün, trafik sorunuyla ilgili fazla sorunun iletilmesi üzerine yaptığı konuşmada, 'Trafik düzeninin sağlayan özünde belediyelerdir. Biz denetleme yapıyoruz. Bize sorulduğunda, sakınca var mı yok mu tavsiye babında iletiyoruz. Trafiğin kaos halinden uzaklaştırılıp, daha kullanılabilir, daha rahat hale dönüştürülmesi için geldiğim dünden beri trafikle uğraşıyorum. Esnaf odaları, ilgili odalar, şoförler ve minibüs odaları bire bir konuya vaziyet etmelerini istiyoruz' dedi.
Emniyet Müdürü Mustafa Aygün 'Geçen hafta Trafik Haftası idi. Valimiz, , belediye başkanımız ve ben emniyet kemeri konusunda fotoğraflar çektirip, vatandaşa örnek olmak istedik, Ayrıca motorsiklet sürücülerinin kask takmaları konusunda denetimlerimiz sürekli devam ediyor' şeklinde konuştu.
Belediye ile ilgili sorunları dinleyen Aygün, konutu belediyeye ileteceğini söyledi.

Bakmadan Geçme