Akçadağ Emniyet Müdürü Takdir Topluyor

Yaklaşık olarak bir yıl önce göreve başlayan Akçadağ Emniyet Müdürü Muammer Gül, vatandaşların takdirini topluyor.Göreve başladığı günden itibaren yaptığı uygulamalarla halkın sevgisini kazanan Akçadağ Emniyet Müdürü Muammer Gül,...

Yaklaşık olarak bir yıl önce göreve başlayan Akçadağ Emniyet Müdürü Muammer Gül, vatandaşların takdirini topluyor.
Göreve başladığı günden itibaren yaptığı uygulamalarla halkın sevgisini kazanan Akçadağ Emniyet Müdürü Muammer Gül, zaman zaman ilçe esnafı ve vatandaşlar ile sohbetler ederek bilgi alışverişinde bulunuyor. Mahallelerde toplantılar düzenleyen ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen, muhtarlarla da sık sık bir araya gelen Gül, bu çalışmasıyla da Akçadağ halkından tam not alıyor. Emniyet Müdürü Muammer Gül’ün vatandaşın devletin ayağına değil, devletin vatandaşın ayağına gittiği uygulamayı en iyi biçimde yansıttığını belirten vatandaşlar, Gül’ün güler yüzlü biri olduğunu söyledi.
Öte yandan şiire olan ilgisiyle tanınan Emniyet Müdürü Muammer Gül’ün henüz basılmamış,“Yüreğime Cemre Düştü”, “Gecenin İlhamları” ve “Sonsuzluğa Halay” isimli üç şiir kitabının olduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme