Ak Partide Liste Netleşiyor

Malatya'da siyaset ortamı geç ısınmıştı. Aday adayları çalışmalarına geç başlamalarından dolayı son günlerde bir hayli yoğun çalışma içerisine giren bazı aday adayları, şanslarını artırmaya çalışıyor.

Türkiye genelinde büyük bir revizyona gideceği düşünülen Ak parti, Malatya’da Taha ÖZHAN, Öznur ÇALIK ve Prof. Dr. İbrahim GEZER kesinleştiğinin, diğer üç aday için yoğun çalışmaların ve tartışmaların sürdüğü bilgisi Malatya’da siyasi arenayı kızıştıracağa benziyor. Çalışmaların devam ettiği, diğer üç aday için kesinleşen bir sonucun olmadığı, listenin ağılıklı çoğunluğunu halk tarafında kabul görmüş ve ismi öne çıkan adaylardan oluşacağı görüşü ağırlık kazandı. Listede en az dört yeni isim bekleniyor. İki yeni isim netleşirken diğer iki isim merak konusu.
Aday Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor.
                 Malatya’da siyaset ortamı geç ısınmıştı. Aday adayları çalışmalarına geç başlamalarından dolayı son günlerde bir hayli yoğun çalışma içerisine giren bazı aday adayları, şanslarını artırmaya çalışıyor.
Üst kurula giden 13 isimden sürprizler var.
                Temayülde ilk beşe giren ve üst kurula gideceği düşünülen güçlü iki adayın bu süreçte elendiği ve daha düşük oy olan adayların üst kurulda olduğu öğrenildi.
 

Bakmadan Geçme