• Haberler
  • Malatya
  • 44 Malatyaspor Ovacıkspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

44 Malatyaspor Ovacıkspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

44 Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Engin Beltekin Kulüpte Parasal Sıkıntı Olduğunu, Bu Sıkıntının Aşılmasını Beklediklerini Söyledi.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da Yardımcı Antrenör Engin Beltekin geçen hafta oynanan Kilis deplasmanında galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, Ovacık maçına hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.
Kendilerine sunulan imkanlar ölçüsünde ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını kaydeden Beltekin, geçen hafta oynanan Kilis maçında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Beltekin, “Bu sene durumumuz çok farklı. Başkanımız Müslüm Boztaş tek başına takımın ekonomik yükünü kaldırmaya çalışıyor. Biz de ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tabi ki sıkıntılarımız var. Sıkıntılarımız devam ediyor. Lig uzun bir maraton. Nereye kadar gidebilirsek gideceğiz. Biliyorsunuz bu işler biraz da maddiyatla alakalı. Bazı sıkıntılarımız var. Bunları da çözmeye çalışıyoruz. İnşallah çözülür. Çünkü bu arkadaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Tabi kulüp bir kişinin sırtında. Gençlik kulüplerinin bir yerlere gelmesi zor oluyor. Bir kere oyuncu topluluğu olarak çok kişilikli karakterli bir oyuncu grubumuz var. Şuana kadar gayet iyi gidiyoruz. Bazı maçlarda sıkıntılar yaşadık ama genel anlamda iyi gidiyoruz. Kilis Belediyespor takımı bütçe olarak çok iyi durumda olan bir takım. Ancak lige iyi başlayamadılar. Tabi bu tür takımlarda bazen sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama yine de iyi bir takım. Biz oraya puan ya da puanlar için gittik. Bunu gerçekleştirdik. Aslında galibiyeti kaçıran tarafta biz olduk. Maç bizim lehimize 3-1 ya da 4-1 bitebilirdi” dedi. Yardımcı Antrenör Beltekin, bu hafta oynayacakları Ovacık maçında galibiyeti hedeflediklerini kaydetti. Beltekin, “Bu hafta Ovacıkspor ile karşılaşacağız. Tabi biraz aksilikler yaşadık. Cuma ve Önder sakatlandı. Ovacık gibi takımlar tehlikeli olur. Ligin dibinde bir takım ama ciddiye alınması gereken bir takım. Arkasından 10 gün içinde 4 müsabaka oynayacağız. Yeşilyurtspor’la erteleme maçında karşılaşacağız. Yine Adıyaman ve Karaköprü maçlarımız var. Tabi bu maçlara galibiyet için çıkacağız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme