2019 Yerel Seçim

2019 Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçileri için AK Parti'de aday adayları netleşmeye başlıyor.

AK Parti, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçim için belediye başkan adaylarının başvurularını 5 Kasım'da almaya başlayacak.

AK Parti'de devam eden aday belirleme süreci kapsamında, vatandaşların, teşkilatın ve sivil toplum kuruluşlarının görüşleri alınıyor. Mevcut belediye başkanlarının ise performansları değerlendirmeye tabi tutuluyor.

Komisyonun değerlendirmesi sonucunda öne çıkan adayların isimleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Merkez ilçeler Yeşilyurt ve Battalgazi ile diğer ilçelerde aday adayları kendilerini göstermeye başladı.

Malatya Gündem haber sitesi olarak güvenilir bir kaynaktan aldığımız bilgiler doğrultusunda Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için Malatya Vergi Müfettişleri Grup Başkanlığı görevini yürüten Mahmut POLAT’IN Önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklaması bekleniyor. Mahmut POLAT’IN adaylığına iş dünyasından da büyük bir destek olduğu gelen haberler arasında.

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığında Uzun yıllar sürdürdüğü görev süresince göstermiş olduğu gayret ve başarılarının yanı sıra halkla iç içe olmaya özen gösteren kişiliği ile ön plana çıkan Mahmut POLAT'IN adaylığını açıklaması kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Bakmadan Geçme