Yetimlere Bayramlık Dağıtıldı

Malatya'da Kurban Bayramı öncesi yetim çocuklara bayramlık kıyafet dağıtıldı.Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde İHH Suriyeli ve Malatyalı yetim çocuklarına bayramlık dağıtarak, yetim çocukların yüzünü güldürdü. Yapılan yardımlar...

Malatya’da Kurban Bayramı öncesi yetim çocuklara bayramlık kıyafet dağıtıldı.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde İHH Suriyeli ve Malatyalı yetim çocuklarına bayramlık dağıtarak, yetim çocukların yüzünü güldürdü. Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Malatya Genç İHH üyesi Sümeyye Keskin, “Malatya İHH olarak, bugün burada bayram öncesi bizde kayıtlı bulunan yetim ailelerimize bayramlık kıyafeti dağıtımında bulunuyoruz. Dağıtımımız 3 gün boyunca sürecek. 3 gün boyunca yetim ailelerimize ihtiyaç sahibi Türk ailelere ve Suriyeli ailelerimiz olmak üzere 3 ayrı günde yardımlarda bulunacağız” dedi.
İHH Malatya üyesi Orhan Söyler ise 2000 kişiye kıyafet yardımında bulunacaklarını belirterek, “Perşembe Cuma ve Cumartesi gününe kadar ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımda bulunacağız. 1 gün yetimlere 2 gün ihtiyaç sahibi ailelere 3 gün ise Suriyeli kardeşlerimize yardım dağıtacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme