Yeni Corolla Türkiye'de Aynı Anda Tanıtıldı

Toyoto Yiğitvar Plaza'da düzenlenen VIP lansmanına AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

  Toyoto Yiğitvar Plaza’da düzenlenen VIP lansmanına AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan tanıtım programıyla günlerdir merakla beklenen modeller otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.

10’dan geri sayım ile üzerindeki siyah örtü kaldırılan Yeni Corolla, plazada bulunanları büyüledi.

“TÜM OTOMOBİL TUTKUNLARINI PLAZAMIZA BEKLİYORUZ”

Toyoto Yiğitvar Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Alp Utku Yiğitvar, “12’inci versiyon Corolla’mız geldiği için çok heyecanlıyız. Türkiye’de üretilen ilk hybrit olduğundan dolayı daha bir heyecanlıyız. Malatya’daki tüm otomobil tutkunlarını, özellikle Toyota modellerinden vazgeçemeyenleri plazamıza bekliyoruz” dedi.

1,8 LİTRELİK HYBRİT MOTORA SAHİP

ÖTV teşviki kapsamında yer alan Hybrit versiyonu ile birlikte Türkiye’de üretilen Yeni Toyota Corolla, kendi kendini şarj eden 122 HP güç üreten 1,8 litrelik Hybrit motora sahip. Yeni Toyota Corolla'nın, Hybrit versiyonu 137 bin 500 TL’den, benzinli versiyonları ise hurda teşviki ile 95 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Bakmadan Geçme