Üyelerimizin her sıkıntısında yanlarında olacağız

Şehit Gazi ve Vatansever Eğitim Sendikası Genel Başkan Yrd. Hasan Hulki Öğüt 'Din, dil, mezhep fark etmeksizin toplumun yaşayışındaki rolünü ve değerini anlamış, bu konudaki haklarına ve görevlerine yetkin bir üye topluluğu meydana getirmek için çalışacağız'


Şehit Gazi ve Vatansever Eğitim Sendikası Genel Başkan Yrd. Hasan Hulki Öğüt;
“Din, dil, mezhep fark etmeksizin toplumun yaşayışındaki rolünü ve değerini anlamış, bu konudaki haklarına ve görevlerine yetkin bir üye topluluğu meydana getirmek için çalışacağız”
Kamu ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüp sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunacaklarını dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hulki ÖĞÜT, üyelerimize de içerisinde maske, el dezenfektanı ve sendikanın kurumsal materyallerinin yer aldığı çanta hediye ediyor.
Malatya'da önemli bir üye potansiyelini yakalamak istediklerini, hedeflerinin bu çalışmaları yoğunlaştırarak en iyi noktaya ulaşmak olduğunu belirten Genel Başkan Yrd. Hasan Hulki Öğüt; 
“Sadece üye yapmak gibi bir amacımız yok. Katılım sonrası üyelerimizin haklarını en güçlü şekilde savunmak temel önceliğimizdir” dedi.
“HASSASİYETLERİ OLAN BİR SENDİKAYIZ”
Şehit Gazi ve Vatansever Eğitim Sendikası’nın misyonunu “Kamu görevlisi arkadaşlarımızın ekonomik, sosyal hak ve menfaatlerini koruma ve geliştirme” sözleriyle özetleyen Genel Başkan Yrd. Hasan Hulki Öğüt, Kamu çalışanlarının yaptıkları işe uygun ve insanlık haysiyetine yaraşır adil bir ücret sağlama gayretinde olduklarını da vurguladı.
Kamu çalışanlarının beden ve ruh sağlığını koruyacak ve gelişmelerini sağlayacak tedbirleri de alacaklarını ifade eden Genel Başkan Yrd. Hasan Hulki Öğüt: “Üyelerimizin sıkıntılarını yakından takip ederek, yaşanan problem ve sıkıntılarına ivedilikle müdahale edilecektir. Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünün korunması doğrultusunda demokratik ilkelerden sapmadan, din, dil, mezhep fark etmeksizin toplumun yaşayışındaki rolünü ve değerini anlamış, bu konudaki haklarına ve görevlerine yetkin bir üye topluluğu meydana getirmek için çalışacağız. Üyelerimizin her sıkıntısında yanlarında olacağız” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme