Şehir Mezarlığı'na Parke Taşı Döşeniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından mezarlıklardaki bakım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Şehir Mezarlığı'nın ara sokaklarına parke taşı döşeniyor.Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Mezarlıklar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından mezarlıklardaki bakım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Şehir Mezarlığı’nın ara sokaklarına parke taşı döşeniyor.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar sürdürülüyor. Mezarlık ziyaretlerinde kolaylık sağlanması için daha önce yön ve levha yenileme hizmetleri başlatılırken,yeni bir uygulama ile Malatya Şehir Mezarlığı’nda ara sokaklar parke taşıyla kaplanıyor. Yapılan çalışmayla ara sokakların daha kullanışlı hale getirilerek vatandaşların mezarlık ziyaretlerinde kolaylık sağlanması amaçlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Şehir Mezarlığı’nda yaptıkları hizmetlerin Türkiye’ye örnek olduğunu anımsatarak, “Yeni gasilhanesi, yeşillendirmesi ve bakım hizmetleriyle mezarlığımız sadece bölgesinde değil Türkiye’de örnek bir mezarlıktır. Her geçen gün hizmetleri artırmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Başkan Çakır, yaptıkları çalışmaların vatandaşlar tarafından takdir gördüğünü ve dua aldıklarını kaydederek, “Gösterdikleri teveccühle bizlere güç ve moral veren hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme