Otizm Spor Derneği Faaliyetlerini Sürdürüyor

Otizm Spor Derneği Faaliyetlerini Sürdürüyor

Malatya Otizm Spor Derneği Yönetim Kurulu, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Malatya Otizm Spor Derneği Başkanı Alaettin Baydaş, Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Bayer, Osman Karaman, Mehmet Kocaman, Songül Temelli ve Fatma Dinç katıldı.
“Tüm imkanlarını seferber edip hizmet etmeye çalışacağız”
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı “ Bu özel çocuklar sizin değil bizim çocuklarımızdır. Bu mantalite ile sorunlarınızın çözümü noktasında il müdürlüğümüzün tüm imkanlarını seferber edip hizmet etmeye çalışacağız. Bu bağlamda özel sporcularımızın topluma kazandırılması ve onların rehabilitasyonu için yapılacak sportif faaliyetlerde hem tesislerimizden hem de antrenörlerimizden yararlanabilmeniz için birim amirlerimize gerekli talimatları verdim. Müsterih olabilirsiniz“ dedi.
“Gençlerimize her türlü desteği veriyor”
Malatya Otizm Spor Derneği Başkanı Alaettin Baydaş ise “ Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları, etkinlikleri, sportif ve diğer tüm gençlik alanındaki faaliyetleri yakından takip ediyor oldukça beğeniyoruz. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü özel sporculara yani zihinsel ve bedensel engelli çocuk ve gençlerimize her türlü desteği veriyor bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ki çalışmalarda da sürekli iletişim halinde olacağız. Bizlere verdiği desteklerden dolayı başta il müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme