Okullar Hayat Bulsun Projesi

Meşale Derneği'nin 'Okullar Hayat Bulsun Projesi' kapsamında Türkiyem İlköğretim Okulu'nda yaz okulunu ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, öğrencilerin çalışmalarını izledi.


Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve Meşale Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kayan tarafından karşılanan Milletvekili Şahin’e, Meşale Derneği Yaz Okulu Koordinatörü Nihat Kaplan, yaz okulu hakkında bilgi verdi.
Burada açıklama yapan Şahin, "Kurumsal bir yapı içinde boş zamanlarını değerlendiren bu öğrencilerin iyi bir şekilde yetişeceklerine inanıyoruz. Yarınımızın gençleri, geleceğimizin ümitleri olan gençlerimizi ne kadar iyi eğitirsek, sokak tehlikesinden kurtarırız. İnşallah okullara da bu şekilde zaman ayırırsınız. Yaz dönemlerini sokaklarda geçirmeyip yaz okullarında eğitimlerini sürdürmeleri önemlidir. Üreten, yarınlarını düşünen, kendi öz kimliğine sahip çıkan nesillerin yetişmesini arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.
Şahin, gençlerin iyi yetişmesi için AK Parti iktidarı olarak 4+4+4 yeni eğitim sistemi getirdiklerini ifade ederek, bu eğitim sisteminin öneminin uygulama sonrasında daha iyi anlaşılacağını vurguladı.

Bakmadan Geçme