MHP'li Yıldız, Yaşanabilir Bir Kent Sözü Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında Malatya'nın daha yaşanılabilir kent haline gelmesi için yapılacak her türlü iyi çalışmaya tam destek verme sözü verdi.MHP Milletvekili...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında Malatya’nın daha yaşanılabilir kent haline gelmesi için yapılacak her türlü iyi çalışmaya tam destek verme sözü verdi.
MHP Milletvekili adayları, Malatya Tanıtım Platformu ile birlikte Avşar Otel’de düzenlenen kahvaltıda fikir alışverişinde bulundu. Kahvaltı öncesinde kısa bir açıklama yapan Malatya Tanıtım Platformu Sözcüsü Murat Karaca, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin birlikte platformu oluşturduklarını belirterek, “Platformumuzun amacı, Malatya’nın gelişmesine katkı sunmaktır. Proje kültürünü yerleştirerek, oluşturacağı projelerle Malatya’ya daha fazla yerli ve yabancı turistin gelmesini için çalışmalar yapmaktır. Tamamen siyaset üstü bir platform. Her siyasi görüşten arkadaşımızın bir araya gelerek oluşturduğu bir platform. Ortak paydamız Malatya’mızdır. Malatya’yı nasıl daha iyi tanıtır ve katkı sunmanın gayretiyle bir araya geldik. Platformumuz tüm siyasi partilerle toplantılar yaptı. Malatya’nın sivil toplum kuruluşları, kanat önderlerinin görüşlerine başvuruyoruz. Çünkü bir şehrin kalkınması ancak topyekun bir kalkınmayla gerçekleşeceğine inanıyoruz” diye konuştu.
MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız ise, Malatya’ya bir hizmet için yola çıkmanın çok önemli olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Bence Malatya için yapılabilecek en güzel çalışmayı ve projeyi başlatmışsınız. Cenabı Allah sizlerden razı olsun. Çünkü Malatya’da yaşayanlar, taşın altına elini koymazsa dışarıdan birilerin gelip Malatya’yı daha yaşanılabilir hale getirmesi beklenemez. Biz burada yaşıyorsak, Malatya’da bir şey yapmamız gerekiyor. Bu şekilde elit bir arkadaş topluluğunun bir araya gelmesi ve Malatya için fikir, çaba sarf etmesi gerçekten muhteşem bir çalışma. Milliyetçi Hareket olarak bu platforma katkımız muhakkak gerçekleşecektir. Benim üniversite eğitimi hariç, tüm yaşamam Malatya’da geçti. Onun için Malatya’nın daha güzel, daha yaşanabilir şehir olması ve marka şehir olması yolunda elimizde ne katkı gelirse yapmaya hazırız.”
Yapılan konuşmalardan sonra Malatya Tanıtım Platformu üyeleri tek tek Malatya’ya yapmayı düşündükleri çalışmaları anlattılar. MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Güzün Koçak ve diğer partilerde düşüncelerini platform üyeleriyle paylaştılar.
Kahvaltıya MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Ziraat Mühendisi Hakan Yılmaz, Eczacı Güzün Koçak, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, il - ilçe yönetim kurulu üyeleri ve platform üyeleri katıldı.

Bakmadan Geçme