Meteoroloji, Zirai Don Uyarılarını Sürdürüyor

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, zirai don uyarılarına devam ediyor. Hafta sonu Malatya çevresinde hafif kuvvette, yüksek kesimlerde ise orta kuvvette zirai don bekleniyor.Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere...

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, zirai don uyarılarına devam ediyor. Hafta sonu Malatya çevresinde hafif kuvvette, yüksek kesimlerde ise orta kuvvette zirai don bekleniyor.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, zirai faaliyetlerin devam ettiği Malatya’da, soğuk hava bu gece de etkisini sürdürecek. Malatya ve Elazığ çevrelerinde hafif kuvvette, yüksek kesimlerde ise orta kuvvette zirai don olayının beklendiği belirtildi. Hafta sonu Malatya ve Elazığ çevrelerini etkilemesi tahmin edilen yağışlı hava kütlesi ile birlikte sıcaklıkların geceleri -2 ila 1 derece civarında seyredeceği kaydedilerek, meyvecilik ve zirai faaliyetlerle uğraşan vatandaşlar ve ilgililer meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Bakmadan Geçme