Leylekpınar Mahallesinin 4 Kilometrelik Yolu Asfaltlandı

Kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını Malatya merkezde de sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Leylekpınar Mahallesinde asfaltlama çalışması yaptı.Orduzu bölgesinde bulunan...

Kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını Malatya merkezde de sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Leylekpınar Mahallesinde asfaltlama çalışması yaptı.
Orduzu bölgesinde bulunan yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki mahalle yolunun tamamını asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, bölgede daha önce Kaldırım, Vaizpınarı ve Şanlıkaya mahallelerinin yollarını da asfaltlamıştı.
6 metre genişliğinde olan yolda ilk olarak altyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, yolda dolgu çalışmaları ve eğim düzeltmeleri yaptı. Alt temel malzemeyle zemin güçlendirmesinin yapıldığı yolda, son olarak 3.800 ton asfalt kullanılarak finişerle asfalt serimi yapıldı.
YOL SORUNUNUN TAMAMI ÇÖZÜLDÜ
Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.
Yapılan asfalt çalışmasının çok kaliteli olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi Orduzu bölgesinde yaşanan yol sorunlarının tamamını çözdü. Mahallemizin yolu şimdi çok güzel oldu. Önceki hali çok kötüydü. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu sıcak havalarda zorlu şartlara rağmen kısa süre içerisinde çalışmaları tamamladılar. Baştan sona yenilenen yolumuzda toz ve çamurdan eser kalmadı. Yapanlardan da, yaptıranlardan da Allah razı olsun” dediler.

Bakmadan Geçme