Kaynarca İlkokulu'na Ek Bina Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kaynarca İlkokulu'na ek bina olarak bir anaokulu yapılıyor.Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Bugüne kadar onlarca okulun bahçesini asfaltlayan, onlarca okulun bahçesine satranç sahası yapan, birçok...

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kaynarca İlkokulu’na ek bina olarak bir anaokulu yapılıyor.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bugüne kadar onlarca okulun bahçesini asfaltlayan, onlarca okulun bahçesine satranç sahası yapan, birçok okulda bahçe ve peyzaj düzenleme çalışmaları yapan, araç-gereç ve kırtasiye yardımlarında bulunan, düzenlediği birçok etkinlikle eğitime katkı sunan Büyükşehir Belediyesi’nin fiziki anlamda da eğitime katkı sunmaya devam ediyor” denildi.
Kaynarca İlkokulu’na ek bina şeklinde ilave edilecek olan anaokulu binasının yapımı konusunda sorumluluğu üstlenen Büyükşehir Belediyesinin, proje onayının ardından inşaat çalışmalarına başladığı, anaokulu inşaatının şu anda su basmanı kotuna getirilmiş olduğu ve önümüzdeki günlerde çelik karkas üretimine başlanacağı belirtildi. 120 metrekare büyüklüğünde bir alana sahip olan Kaynarca Anaokulu’nda 2 derslik, öğretmen odası ve WC-lavaboların yer aldığı, inşaatın Eylül ayında bitirilerek, 2015-2016 eğitim-öğretim dönemine yetiştirilmesinin planlandığı ifade edildi.

Bakmadan Geçme