Kahveci Biz bize yeteriz

AK Parti Battalgazi ilçe başkanı Basri Kahveci,salgın nedeniyle ziyaretlere gidememenin,halkla iç içe olamamanın,sorunları birebir dinleyemediği için bir çok duygusal bir video hazırlayıp vatandaşlara seslendi ve ' BİZ BİZE YETERİZ' dedi.

 

AK Parti Battalgazi ilçe başkanı Basri Kahveci,salgın nedeniyle ziyaretlere gidememenin,halkla iç içe olamamanın,sorunları birebir dinleyemediği için bir çok duygusal bir video hazırlayıp vatandaşlara seslendi ve ” BİZ BİZE YETERİZ” dedi.

 

AK Parti Battalgazi ilçe başkanı Basri Kahveci,salgın nedeniyle ziyaretlere gidememenin,halkla iç içe olamamanın,sorunları birebir dinleyemediği için bir çok duygusal bir video hazırlayıp vatandaşlara seslendi ve ” BİZ BİZE YETERİZ” dedi.

Kahveci; Bu videoyu hazırlamamızın sebebi, salgın nedeniyle halkımızla iç içe olamadık, dertlerini dinleyemedik ama şunu bilsinler, bizler 24 saat halkımızın hizmetindeyiz ve elbette bugünleri birlikte atlatacağız.Biz her zorluğa göğüs geren, bir arada duran, zorlu zamanlarda birlik ve beraberliğini asla unutmayan büyük bir aileyiz. Evet kısa bir ayrılık söz konusu fakat unutmayalım.”Elbet Bir Gün Buluşacağız Bu böyle yarım kalmayacak.” Yeter ki halkımız biraz daha sabırlı olsun kurallara uyalım,zorda kalmadıkça evde kalalım ve bu salgını hep birlikte atlatıp Güzel ve mutlu  günler Batttalgazinin torunlarının olacaktır “ifadelerinde bulundu.

İŞTE O VİDEODAKİ SÖZLER:

Kadim medeniyete ev sahipliği yapan Battalgazi’mizin kadirşinas insanlarını saygı, sevgi ve özlemle selamlıyorum.

Bildiğiniz üzere Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyanın geneline yayılan bir salgınla karşı kaşıyayız ne yazık ki  bu salgın 11 Mart itibariyle Türkiye’de görülmüş, kısa sürede tüm illerde etkisini göstermiştir.

Bu kapsamda hükümetimiz, aldığı maksimum düzeyde tedbir ve yaptırımlarla bu virüsün yayılmasının önlenmesi için büyük bir çaba sarf etmektedir.

Biliyorum, zor bir süreçten geçiyoruz. Milletçe daha önceleri de birçok badireden,zorluktan,sınavdan geçtik. Allah’ın izniyle bu süreci de hep birlikte atlatacağız.

Çünkü, Biliyoruz ki biz bize yeteriz..

Her zaman ve zemin de olduğu gibi zorluklar karşında bugün de “Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır bir vardır” ayeti ferahlatıyor yüreklerimizi.

Değerli kardeşlerim,

Mahalle sohbetlerinin samimi, içten havasını ben de sizler gibi çok özledim.

Orduzu  köşebaşın da Muhtar Abuzer’in kahvesinde hemşehrilerimizle buluşmayı da özledik

Pelitli’de mahalle sakinlerimizle  su başında demli bir muhabbeti de özledik,  Hisartepeyi’de özledik Başharık’ı da özledik.

Ulu camide Cuma namazı kılmayı da özledik,her hafta farklı bir mahallede kardeşlerimizle buluşup onlarla hemhal olmayı da özledik.

Değeli kardeşlerim,

Güzel ve mutlu  günler Batttalgazinin torunlarının olacaktır inşallah.

Biraz daha sabır değerli dostlarım,kardeşlerim

Görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler.

Sağlıcakla kalın,evde kalın.Unutmayın hayat eve sığar.

Selam,saygı ve hürmetlerimle…

 

 

Bakmadan Geçme