Huzurevi Yaşlıları Darende'ye Hayran Kaldı

Sivas İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi yaşlıları Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'in misafiri olarak ilçeye geldi.Darende ilçesinde Somuncubaba ve tanıtım merkezi, Tohma Kanyonu, Hasan Gazi Şehitliği ve Günpınar Şelalesini...

Sivas İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi yaşlıları Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’in misafiri olarak ilçeye geldi.
Darende ilçesinde Somuncubaba ve tanıtım merkezi, Tohma Kanyonu, Hasan Gazi Şehitliği ve Günpınar Şelalesini gezen huzurevi sakinleri ilçeye hayran kaldı. Belediye Başkanı Süleyman Eser, belediye parkında ağırladığı yaşlılarla yakından ilgilendi.
Eser, önceliklerinin yaşlılara hizmet olduğunu söyleyerek, “Bizler sizlere en iyi şekilde hizmet etmeliyiz, hürmet etmeliyiz. İnsanın sınıf farkı, bölge farkı, şehir farkı yok, insan insandır. Her insan hizmetin en güzeline layıktır” dedi.
Belediye olarak her zaman yaşlıların yanında olduklarını kaydeden Eser, “Belediye başkanı olarak ta hükümet politikası olarak ta bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımızın göreve geldiği günden beri sizlere saygı duymayı, sizlere bakmayı hürmet etmeyi görev arz etmiştir. Bu ülke cennet vatan, hepimizin onun için biz size bakmalıyız. Bu vatanın her insanına sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin üzerinde birçok dış güçlerin gözü olduğunu söyleyen Eser, “Gördüğünüz gibi İsrail’de bu ülkenin parçalanmasını istiyor, Amerika’da bu ülkenin parçalanmasını istiyor, Rusya’da, İran’da. Ama biz kendimizde olduğumuz sürece birlik beraberliğimizi koruduğumuz sürece kesinlikle hiçbir ülke düşman bizi bölemez. Kimse bizim ülkemize giremez, biz ülkenin sahipleriyiz. Allah’ın izniyle cennet vatanımıza sizlerin sayesinde sahip çıkacağız” diye konuştu.
Darende ilçesini tanıma fırsatı bulan huzurevi sakinleri ise Eser’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme