Fırat Edaş' Tan Yazıhan'a 4.2 Milyon Tl'lik Dev Yatırım

Malatya'da yenileme ve yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Yazıhan ilçesinde planladığı 4.2 milyon TL'lik dev yatırımı hayata geçiriyor.

 Malatya’da yenileme ve yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Yazıhan ilçesinde planladığı 4.2 milyon TL’lik dev yatırımı hayata geçiriyor.

Kaliteli ve sürekli enerjiyi müşterilerine sağlayabilmek adına sorumluluk alanı bölgesinde faaliyetlerini titizlikle yürüten Fırat EDAŞMalatya İl Müdürlüğü, 1980’li yıllardan kalma can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan ve ekonomik ömrünü doldurmuş havai hatların yenilenmesini tüm hızıyla sürdürüyor.Yazıhan ilçesinin Sürür, Tecirli, Sinanlı ve Dedekargın mahallelerinde Ekim ayı itibari ile tamamlanması planlanan yenileme çalışmaları kapsamında Fırat EDAŞ, yaklaşık 4.2 milyon TL’lik yatırımın startını verdi.     

Yatırım programı kapsamındaYazıhan ilçesineyaklaşık 8 km orta gerilim şebekesi, 29km alçak gerilim şebekesi, 290adet aydınlatma armatürü ile toplam gücü 0,8 MVA olan 6 adet yeni trafo tesis edilecek.

Bakmadan Geçme