Fırat Edaş, Malatya'da Yatırımlarımıza Devam Edeceğiz

Fırat Elektrik Dağıtım AŞ (Fırat EDAŞ),kesintisiz enerji arzı parolasıyla, sorumluluk bölgesi Malatya ilinde yatırımlarını sürdürüyor. Şirket son olarak,AkçadağilçesindekiÖrenmahallesininŞekeroba, Hisardere ve Goddolar bölgeleri için 1 milyon 770 bin lira yatırımgerçekleştirdi.

Fırat Elektrik Dağıtım AŞ (Fırat EDAŞ),kesintisiz enerji arzı parolasıyla, sorumluluk bölgesi Malatya ilinde yatırımlarını sürdürüyor. Şirket son olarak,AkçadağilçesindekiÖrenmahallesininŞekeroba, Hisardere ve Goddolar bölgeleri için 1 milyon 770 bin lira yatırımgerçekleştirdi. Fırat EDAŞ, Malatya’nın pek çok noktasındaki çalışmalarınaaralıksız devam edeceğini belirtti.
Sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ,il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor.  
Fırat EDAŞ, Akçadağ ilçesininÖrenmahallesindekiŞekeroba, Hisardere ve Goddolar bölgelerine145 direk, 2.400kilometresi orta ve alçak gerilim ile6.700kilometresi alçak gerilimolmak üzere toplamda9,1 kilometrelik havai hatilebir adet yeni 160 KVA gücünde direk tipi trafo postası tesisi geçekleştirdi.  Şirket bu kapsamda, 1 milyon 770 bin liralık yatırım gerçekleştirerek bölgeye alternatifalçak ve orta gerilim besleme hattı tesisi kazandırmanınyanı sıra,bölgeyi besleyen dağıtım trafolarının yenileme çalışmalarınıda tamamlayarak enerji arzı sağladı. 
Fırat EDAŞ, müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için bölgede yatırımların artarak devam edeceğini ifade etti. 

Bülten

Bakmadan Geçme