Fırat EDAŞ'dan Rahat Bir Kış İçin Yatırımlar Devam Ediyor

Vatandaşların rahat bir kış geçirmesi için Malatya'nın pek çok noktasındaki çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Battalgazi'ye bağlı Karakaş Mahallesi'ne 732 bin TL'lik yatırım gerçekleştirdi.

 Vatandaşların rahat bir kış geçirmesi için Malatya’nın pek çok noktasındaki çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Battalgazi’ye bağlı Karakaş Mahallesi'ne 732 bin TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

Fırat EDAŞ, Karakaş Mahallesi’nde ekonomik ömrünü tamamlayan elektrik şebeke hatlarının tümünü yeniledi. İl genelinde pek çok noktadaki yatırımlarıyla kışın yaşanabilecek sorunların önüne geçme amacıyla Karakaş Mahallesi’ne 732 bin TL’lik yatırımı tamamladı.

Malatya’da 7/24 hizmet anlayışıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Fırat EDAŞ, müşteri memnuniyeti noktasında bölgede gerçekleştirdiği yatırımlarla abonelerine kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Bölgede enerji dağıtımını daha verimli hale getiren Fırat EDAŞ, yıllık ve aylık yatırım programı çerçevesinde müşterilerin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışmalarını artırarak devam ettireceğini belirtti.

Bakmadan Geçme