EYMS, Beşiktaş'a Karşı Sürpriz Peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.Süper Lig'de topladığı 38 puanla 10. sırada...

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Süper Lig’de topladığı 38 puanla 10. sırada bulunan sarı-kırmızılılar, 22 Nisan Pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçında puan hedefliyor. Günü saat 12.00’de yaptığı antrenmanla geçiren Malatya temsilcisinde moraller yüksek. Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılan antrenmana hafif sakatlığı bulunan Godson Azubuike katılmadı. Nijeryalı oyuncunun yarınki çalışmaya katılacağı ifade edildi.

Oyuncularına Beşiktaş maçıyla ilgili uyarılarda bulunan Erol Bulut, pazar günü sahada rakiplerinin ismine ve hedefine bakmadan mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Evkur Yeni Malatyaspor, yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edecek.

Bakmadan Geçme