Esnaf Beyaz Önlük Kampanyasını Destekliyor

Malatya Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, vatandaşların fırınlara gittiğinde olumsuz bir durumla karşılaştığında, bunu mutlaka odaya bildirmelerini isteyerek, esnafın kurallara uyması gerektiğini vurguladı.


Beyaz Önlük kampanyasının hem esnaf, hem de vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandığını ifade eden Büyükelçi, "Fırıncı esnafımız kampanyayı destekliyor ve kurallara uymayanların cezalandırılmasını istiyor. Bir değişim ve dönüşüm döneminden geçiyor. Herkes beyaz önlük de giymek, hijyenik de olmak zorundadır. Vatandaş tüketici olarak bu konuda hakkını aramalıdır. Gittiğinde fırında çalışanlar temizlik konusuna uymuyorsa, bu durumu odamıza bildirebilirler" dedi.
Askıda ekmek uygulamasını yeniden hareketlendireceklerini belirten Büyükelçi, "Askıda ekmek uygulamasını 7 yıl önce başlatmıştık. Ancak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile birlikte uygulamayı tekrar başlatacağız. Kampanyaya katılacak fırınlarımıza dijital tablolar yerleştireceğiz. Uygulama önümüzdeki günlerde yeniden hareketlenecek" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme