Diz Çökmeyeceğiz, Teslim Olmayacağız, Korkmayacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 'Yaşanan ve yaşatılmak istenen sıkıntı sadece ekonomik değil, aynı zamanda ülkemizin ve milletimizin istiklali ve istikbali ile ilgilidir.

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Yaşanan ve yaşatılmak istenen sıkıntı sadece ekonomik değil, aynı zamanda ülkemizin ve milletimizin istiklali ve istikbali ile ilgilidir. ABD merkezli sıkıntının hedefi sadece milli iradenin yok edilmesi değil, bir bütün olarak Türkiye ve Türk milletine yöneliktir.” dedi.

 

Keskin yaptığı yazılı açıklama da,  “Ülkemize ve aziz milletimize karşı 15 Temmuz hain ve alçak darbe girişiminde başarılı olamayanlar, ekonomik darbe girişimlerine başlamışlardır. Topla, tüfekle, uçakla, tankla aziz milletimizin iradesini teslim alamayanlar, ekonomik darbe ile milletimizi teslim almaya, yüce devletimizi çökertme emellerine ulaşmak istiyorlar.” İfadelerini kaydetti.

 

Keskin açıklamasında şu konulara temas etti; “Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların farkındayız. Piyasalarında farkındayız. Esnaf ve sanatkar kesiminin içinde bulunduğu sıkıntıların ve sorunlarında farkındayız. Ancak; yaşanan ve yaşatılmak istenen sıkıntı sadece ekonomik değil, aynı zamanda ülkemizin ve milletimizin istiklali ve istikbali ile ilgilidir. ABD merkezli sıkıntının hedefi sadece milli iradenin yok edilmesi değil, bir bütün olarak Türkiye ve Türk milletine yöneliktir.

 

Esnaf ve sanatkar camiası olarak, ekonomik savaşta devletimizin ve milletimizin yanındayız.

Sıkıntılar var aşacağız, sorunlar var çözümünü sabırla bekleyeceğiz.  Ülkemizi ve milletimizi ekonomik oyunlarla teslim almak isteyenlere karşı asla diz çökmeyeceğiz, teslim olmayacağız, korkmayacağız.

 

Yaşanan sıkıntılar karşısında ABD ile aynı sevinç çığlıkları atanlarla aynı safta değiliz. İçte ve dışta Sevr ruhuyla hareket edenler olabilir, Amerikan mandası hayaliyle yaşayanlar da olabilir,  ama onların karşısında misak-i milli ruhuyla ayakta duran, ülkesi ve milleti için elini taşın altına koymaktan asla çekinmeyecek olan bir esnaf ve sanatkar camiası da vardır.  Esnaf ve sanatkar camiası olarak bu sıkıntılı süreçte devletimizin, milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki hükümetimizin yanındayız. Alınacak her türlü karar da herkes gibi esnaf ve sanatkar camiası da üzerine düşen fedakarlığı yapacaktır.”

Bakmadan Geçme