Deniz Kitapevlerinden 5200 Öğrenciye Hediye Çeki

Cemil Meriç anısına düzenlenen 8. Anadolu Kitap Fuarı'nda Deniz Kitapevlerinden 5.200 öğrenciye 26.000 TL'lik hediye çeki.

  Cemil Meriç anısına düzenlenen 8. Anadolu Kitap Fuarı’nda Deniz Kitapevlerinden 5.200 öğrenciye 26.000 TL’lik hediye çeki.

“Okuyan bir toplumun temel taşları çocuklardır” diyen Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir “Gençlerimiz okuyarak hayal dünyalarını ve kendilerini geliştirebilirler. Bizlerde genç kardeşlerimizin okumalarında yardımcı olabilmek adına 26 Bin TL’lik hediye çeki dağıttık. 5 Bin 2 Yüz öğrenciye verdiğimiz bu hediye çekleri fuarın son gününe kadar geçerli olacaktır.” dedi.

Yüzlerce yayınevini Malatya’da Malatyalı olarak ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Özdemir “ Yüzlerce yayınevi binlerce kitap çeşidiyle 8. si düzenlenen Anadolu Kitap Fuarının evsahibi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz. Umut ediyorum fuarımız her yıl bir önceki yılın rekorunu kırarak daha çok kitapseverle buluşacaktır.” dedi.

Özdemir konuşmasının sonunda Cemil Meriç’in bir sözünü hatırlatarak “Okumak, iki ruh arasında âşıkane bir mülakattır.” dedi.

Bakmadan Geçme